top of page
Caută

Târg de mărțișoare și cadouri și anul acesta la Mall

Așa cum probabil v-ați obișnuit, Atelierul Inimă de copil încearcă să facă accesibile gălățenilor minunățiile create, așa că în perioada 23 februarie-9 martie ne puteți găsi și în acest an cu stand la Shopping City Mall Galați. Suntem în aceeași locație în fața caselor de marcat de la magazinul Carrefour.

Vă așteptăm cu o varietate de mărțișoare, decorațiuni și cadouri handmade care se potrivesc perfect cu sărbătorile primăverii care vor începe în curând: 1 Martie și 8 Martie Ziua Femeii.

Produsele noastre sunt unicat, majoritatea create manual prin pictare, modelare, cusut manual, brodare, decupaj, decorare cu licheni etc.

Avantajul este că le-am făcut să fie diverse ca materiale, design, culori, dar și ca prețuri, oricine putând să-și permită ceva pentru ființele dragi din viața lor. Poți să alegi un simplu mărțișor de efect pentru colegi, prieteni, o decorațiune pentru o profesoară, o învățătoare sau un întreg set cadou de efect pentru mamă, soție sau altă femeie importantă pentru tine, pe care vrei să o onorezi în această primăvară.

Vă amintim că este vorba despre un proiect caritabil al organizației noastre prin care oferim locuri de muncă unor persoane cu un anumit handicap sau probleme medicale, iar fondurile obținute din vânzări sunt destinate proiectelor sociale ale fundației în sprijinul copiilor în dificultate. Așadar nu sunt simple mărțișoare sau daruri, ci sunt moduri în care poți să schimbi și vieți și să transformi în bine comunitatea în care trăim.

Pentru persoane care locuiesc în zona Micro 17, 18, 19, 20, 21, puteți achiziționa aceste produse și de la Magazinul nostru de cadouri din Micro 20 (în față la cofetăria Dana) care va avea program prelungit în acest weekend.

Pentru cei care locuiesc în județ sau în alte localități, puteți oricând comanda produse pe site-ul nostru www.atelier.inimadecopil.ro

Iată niște produse ca exemplu:108 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page