top of page
Caută

Idei de cadouri handmade pentru Ziua Femeii

Această sărbătoare importantă a primăverii se apropie și poate că vrei anul acesta să ieși din sfera banalului și a darurilor comune și să faci cuiva drag un cadou creat manual. Avantajul unui asemenea cadou este că va fi unic, deosebit și că vei face unei fete sau femei, cu siguranță o bucurie.

Ce cadou handmade să cumpăr de Ziua Femeii?

Nu contează cât de mare sau cât de mic este cadoul sau cât costă. Un cadou de 8 Martie poate fi și simbolic.

Iată câteva idei utile pentru diverse gusturi și buzunare:

  1. Cumpără o bijuterie creată manual - poate fi brodată, modelată, pictată manual, cusută, gravată etc. Spre diferență de cele clasice, are un farmec aparte, poate fi ceva unicat care să se adauge la o ie, o bluză de primăvară, la blug sau alt tip de haine care știi că sunt preferatele persoanei respective. Mai trebuie să știi culorile preferate. Iată câteva exemple:

2. Dăruiește un set cadou de produse handmade - acestea au avantajul că sunt ceva complet, la care nu mai trebuie să adaugi prea multe, eventual o floare. Este uneori greu să selectezi produse handmade care să se asorteze, să se potrivească din punct de vedere a materialelor și a stilului. De aceea a cumpăra un set catou te poate salva de multe dureri de cap. În magazinul nustru online la Colecția de Ziua Femeii, avem peste 50 de modele de cadouri pentru diverse vârste, unele care sunt potrivite pentru mamă, soție, iubită, colegă, învățătoare, colegă, prietenă, șefă etc.

Iată și niște exemple:

3. Un cadou viu - poți dărui de Ziua femeii o decorațiune cu licheni naturali stabilizați. Avantajul este că pot decora camera, biroul sau peretele cuiva tot anul, fără să se ofilească, fără să necesite o îngrijire specială.

Iată ce modele avem pentru diverse femei importante din viața ta:


4. O felicitare creată manual - când eram copil îmi amintesc că chiar eu confecționam felicitări pentru mama sau pentru profesoare. Erau de efect și așa poate fi și astăzi ceva creat manual, în loc de felicitările printate de pa piață. Cu siguranță vor avea un impact mai mare!

Iată cum pot arăta:

5. Un cadou personalizat - personalizat poate însemna ceva la care poți adăuga mesajul, numele tău sau chiar o fotografie. Putem personaliza tablouri, decorațiuni, îmbrăcăminte, agende, căni, ceasuri de perete, etc.

Modelele de mai jos se pot face cu mesajul clientului sau se poate adăuga un nume:185 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page