top of page
Caută

De ce să alegi un cadou handmade pentru Ziua Îndrăgostiților


Cea mai frumoasă amintire a mea din primii ani de căsătorie este când soțul meu meșterea o noapte întreagă câte o cutiuță sau altă decorațiune mică pentru a-mi face o surpriză de Ziua Îndrăgostiților. Conta foarte mult că era ceva creat de el, la care muncise, pusese suflet, timp și... dragoste.

Vremurile se mai schimbă, devenim mai ocupați, nu neaparat dragostea descrește dar intervin alte multe priorități. Pentru mulți dintre noi este mai comod să cumpărăm în grabă un buchet de flori, o cutie de ciocolată ori o sticlă de vin și s-o ducem cuiva drag. Nu este un lucru greșit dar iată câteva motive pentru care un cadou handmade va avea un impact mai mare:

  • produsele create manual nu se găsesc peste tot, deși astăzi poți da o simpă căutare pe Google și să găsești numeroase opțiuni. Totuși a cumpăra ceva de acest gen înseamnă că te-ai gândit din timp, ai căutat, ai planificat... E diferit de a lua un buchet de flori de la florăria din colț.

  • un cadou handmade de Ziua Îndrăgostiților poate însemna ceva creat unic sau de serie mică. Poate fi un obiect pictat, cusut, gravat, modelat, ceva ce nu găsești la fel în toate magazinele obișnuite, ori în cele de cadouri din oraș. În special fetele și doamnele își doresc să nu apară după Valentine's Day sau Ziua Femeii cu aceeași geantă, cercei sau eșarfă primite cadou, ca și colega lor de serviciu. Bărbații pot fi puțin mai indiferenți la acest aspect, dar este un amănunt demn de luat în considerare.

  • un obiect sau cadou handmade nu este ceva ce cumperi în fiecare zi pentru casă sau pentru tine. De multe ori, copleșiți de cheltuielile uzuale, rate, urgențe, punem decorațiunile și arta pe ultimele locuri. Nu dărui ceva ce persoana respectivă cumpără oricum, în orice altă zi. O pereche de șosete, un set de cearceafuri de pat și alte lucruri de genul, pot fi utile sau o nevoie pe care o observi, dar nu este ceva deosebit. Alege un obiect care nu se va ”consuma” imediat, ceva deosebit, ceva ce poate înfrumuseța viața și casa cuiva tot anul.

  • un alt avantaj e că, chiar dacă un produs handmade nu costă mult, va arăta și va părea întotdeauna ca unul mai scump, datorită unicității sale.

În concluzie, poți testa în lumea reală aceste avantaje ale cadourilor handmade de Valentine 's Day chiar în această lună. Alege unul dintre cadourile create de noi cu talent și migală, adaugă niște petale de trandafiri și un vin bun și va fi o zi memorabilă.

Vezi aici toată Colecția Valentines Dragobete33 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page